Sunday, 9 June 2013

Hi.. im back  ..... with these item.... khas kepada kaki kaki gunung.. 

Place your order NOW.. ada 3 warna pilihan. hijau hitam dan merah



Sebelah kiri ni Futura 32 black...



Ni plak brand Karrimor. For me beg ni pon terbaeks.. macam juga deuter dan Salomon.. Cuma.. kita di malaysia ni dah terbiasa ngan deuter... kan? Karrimor Airspace 25( pilihan warna , Hijau, Merah dan Grey)
Grey

Ok kat bawah ni pulak ialah Caps Colombia.. 
Red
Green
 Me myself prefer Karrimor ..he he...




ok... kalau berminat.. here's how u deal with me.. SMS/whatssap me @ 0192818789.. cos i offer u just nice  price .. I prefer COD. tapi klu nak post jugak kena tanggung harga pos ye.. COD to your door step.. one more thing, i prefer real buyer.. not a joy one!

( next item akan masuk yang 60 Liter beg).. ooo just wait.. tunggu item apakah yang akan di lelong nanti... he he he)

3 comments:

  1. Replies
    1. hehe .. thanks for asking.. memang saje x bagi spec bro...

      Deuter FUTURA 32 is 32 litre bag, Karrimor Airspace25- 25 litre bag siap dengan ruang untuk letak waterbag.. sgt selesa bila digunakan.. thanx bro

      Delete